Coaches met impact

We voelen goed aan wat leeft in een team, wat er nodig is. We zijn praktisch en doortastend en hebben oog voor de mens achter de professional. We zijn gediplomeerde mastercoaches met een lange ervaring in het bedrijfsleven.

We ondersteunen teams en organisaties die een stap willen zetten in hun ontwikkeling. Waar ‘duurzaam’ en ‘de mens centraal’ meer is dan marketing. Organisaties die voelen dat ze een verantwoordelijkheid hebben voor medewerkers, klanten en maatschappij.

“If you spend eight hours of your day at work, and eight hours at home, there is no reason why your workspace should be any less of a community than your home”

Christopher Alexander, 1977

Andrea Thijssen

partner, coach, trainer

Het intrigeert mij bijzonder dat een groot deel van de veranderprogramma’s hun doel niet bereikt. Vaak wordt er vastgehouden aan eenzelfde wijze waarop veranderingen worden geïmplementeerd. Met als effect dat we blijven doen wat we deden en gedrag niet verandert. Op basis van mijn jarenlange ervaring in diverse managementfuncties, ervaring van een persoonlijk ontwikkeltraject en tijdens het begeleiden en coachen van teams in transitietrajecten merk ik dat er een verschuiving gaande is. Een positieve verschuiving met aandacht voor wat mensen écht drijft en wat ze willen bijdragen aan hun organisatie.

“Ontwikkeling begint bij jezelf en jezelf leren kennen”.

Het inspireert mij als partner, coach van het Teamhuis om teams en organisaties van binnenuit in de beweging te brengen. Teams met een missie, waar energie gaat stromen, waar eigenaarschap wordt gevoeld en eigenheid er mag zijn. Teams die vanuit hun collectieve kracht van betekenis zijn voor zichzelf, hun organisatie en onze maatschappij en zó het verschil maken. Mijn expertise, ervaring en passie zet ik hier met alle plezier voor in!

Martijn Nanninga

partner, coach, trainer

Ik werkte 20 jaar in de IT als manager en directeur in allerlei veranderingstrajecten. Ik was tevreden en er was erkenning. En toch kwam de vraag: Wat maakt mijn werk nou zinvol? Ik heb idealen voor een mooiere wereld, maar hoe draag ik daartoe bij met mijn werk? Dit was voor mij het startpunt van een koerswijziging. Vanaf 2012 deed ik veel groepswerk in de muziek met Singing Factory. Ook volgde ik de opleiding Master of Coach bij de Baak en startte samen met collega Andrea Thijssen het Teamhuis. Zo kon ik ‘mijn zin’ tot werk maken. Het maakt dat ik me in mijn kracht voel, totaal op mijn plaats in het werk.

Teamhuis geeft mij de uitgelezen mogelijkheid hiermee bezig te zijn.

Het inspireert mij om mensen diep van binnen te motiveren, zin en zin in het werk te geven. Mensen kunnen en willen bergen verzetten in een omgeving waar ze zich prettig voelen en ‘gezien’ in hun drijfveren, talenten én eigenaardigheden. Op zo’n basis kunnen zelfs zware trajecten goed verlopen en worden schijnbaar onmogelijke problemen opgelost.

Onze certificering

Master of Coach diploma van Europees Instituut van de Baak

STIR & Nobco gecertificeerde opleiding

NPOW een beweging met impact

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.