Het resultaat

Teamontwikkeling is altijd winst. Teams werken effectiever, creatiever, spelen beter in op klantbehoeften en dragen gefocussed bij aan de doelen van de organisatie.

Mensen bepalen het succes van de organisatie. Na een team-ontwikkeltraject komt het beste in de mensen boven. Mensen zullen meer betrokken en productiever zijn. Bovendien zal het een positief effect hebben op percentages van ziekte, burn-out en verloop.

Zichtbare ontwikkelingen zijn:

SAMEN
werking

Teams werken met meer plezier samen. Ze zijn zich bewust van ineffectieve patronen. Ze weten hoe ze effectief kunnen communiceren, onderhuidse irritaties zijn bespreekbaar.

Eigenaarschap
& zelfsturing

Mensen nemen verantwoordelijkheid die verder gaat dan hun functie. En kijken wat het eigen aandeel in een situatie is in plaats van zich passief op te stellen. Het team ontwikkelt het vermogen om zelfsturend te zijn.

Problemen
lossen zich op

Het team heeft geleerd hoe ze met problemen om kunnen gaan. Waarderend kijken naar wat goed gaat en toevoegen wat beter kan.

Missie-
mentaliteit

Teams zijn bevlogen, betrokken en werken vanuit hun missie. Ze doen waar ze goed in zijn, wat ze belangrijk vinden en waar hun hart ligt.

“Great things in business are never done by one person,
they are always done by a team”

– STEVE JOBS-

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.